Bueno chic@s, os tenéis que animar e ir colgando cosas en el blog, prometo darle un pequeño empujón a ver si termina de arrancar, animaaaaaaoooos..., quien quiera colgar cosas, me puede mandar un correo con el texto y las fotos, ya me encargo yo de ponerlo.

lunes, 19 de abril de 2010

CIM DEL PENYALBA (Serra del Mondúber)


Continuant els nostres passetjos per la Valldigna, avui hem conegut una bona part de la Serra del Mondúber.

Pujàrem des de Les Foies (474m) per una senda hòrfena de pins pero farcida de bones vistes sobre la Mediterrània i Gandia; deixant a l’esquerra el cim del Mondúber arribàrem al Forat de la Drova, una balma que mira sobre la vall de Barx i que poguerem accedir-hi per un xicotet forat que la Natura havia ficat per a nosaltres.
Des d’allí per la vessant est i en lleugera pujada anarem per dalt la cresta al Penyalba (772 m), l’absència de boscos ens permetiren gaudir d’un panorama únic. Per Tramuntana la Valldigna amb Simat, Tavernes i Benifairó i la Serra de les Creus i la de Les Agulles al fons, per Llevant la mar i si havera fet miilor dia a l’horitzó Eivissa, darrere nostre, a Migdia, el Monduber exibint totes les antenes, com llances clavades al seu llom mentre al fons les serres del Benicadell, Aitana i Mariola el contemplen llatimeres mentre guaita la testa el Puig Campana i a Ponent Barx i tota la serralada del Buixcarró amb l’embassament de Bellús i la Costera al fons.
Ja baixant dinàrem i després de visitar la cova de les Malladetes en forta pendent tornarem per la font del Cirer a le Foies.

Total del recorregut 4 hores
Desnivell 300 m
Emili Barberá

1 comentario:

  1. Bien por esta nueva aportación porque el que se estaba quedando hòrfen era nuestro blog, sin nuevos vástagos.

    ResponderEliminar