Bueno chic@s, os tenéis que animar e ir colgando cosas en el blog, prometo darle un pequeño empujón a ver si termina de arrancar, animaaaaaaoooos..., quien quiera colgar cosas, me puede mandar un correo con el texto y las fotos, ya me encargo yo de ponerlo.

domingo, 26 de febrero de 2012

CAMINANT PER PINA DE MONTALGRAO¡ Per fi el Pina !!, ja tocava fer-ho després d`uns quants anys d`absència. Quan preparàrem la excursió el Màrius i jo vam tindre la gran sort de petjar i veure la neu en abundància, encara així, el diumenge la vérem molt a prop. Aquest diumenge 26 de febrer, començàrem a caminar des de el Mas de Noguera en el terme de Caudiel i, pujàrem seguidament fins la cova de la Cerdanya on fèrem una paradeta obligatòria, visita inclosa de la cova i unes quantes fotos de rigor. Passàrem baix les hèlix dels aerogeneradors i conectàrem amb el PR de Pina- Mas de Noguera, fins la pujada al Pina o Santa Bàrbara de 1402 m.; pujada que ens va fer suar un poc. Dinàrem baix un sol un poc abrasador i gaudírem com no, de unes vistes encisadores com ara la serralada del Toro, Javalambre, el Pla de Barraques, La Penyagolosa i fins la mar d’entre altres.

Després començà la baixada per Pino Rei i la GR-7 ( supose que la gent s`enrecordarà per un temps d`eixe barranc) fins arribar al Mas de Noguera i fi del recorregut.

Esperem que hàgeu gaudit , gràcies.  Màrius i Joan.

1 comentario:

  1. Esperamos la próxima. Estuvo bonita y muy completa. Lo pasamos muy bien incluso en aquella última subida hacia el mas.

    ResponderEliminar