Bueno chic@s, os tenéis que animar e ir colgando cosas en el blog, prometo darle un pequeño empujón a ver si termina de arrancar, animaaaaaaoooos..., quien quiera colgar cosas, me puede mandar un correo con el texto y las fotos, ya me encargo yo de ponerlo.

martes, 24 de abril de 2012

ESTELS DEL SUDEl grup en el refugi del Caro, Tere, Guillermo i jo la completarem ací, a la resta encara li quedava l'última etapa fins Paüls.

La passada setmana Santa anàrem un grup d'amics a fer la travessa dels Ports, són cinc etapes d'un desnivell considerable i relativament llargues, l'oratge no acompanyà però així i tot fou una experiència molt gratificant en tots els aspectes. 
Nosaltres començàrem en el refugi del Caro el dia 4 d'abril fins Paüls on s'unirien la resta del grup, Arnes, Beseit, el refugi de Font ferrera, són els llocs que visiten els Estels del Sud.
La ruta està ben senyalitzada i és difícil pedrers però hi ha que anar en compte perquè són distàncies llargues i molts encreuaments.
En la Colla hi ha companys que ja han gaudit de l'encís dels Ports. Us anime a fer-la no se'n penedireu.
   

1 comentario:

  1. Ha sido una maravilla de travesía, cansados pero contentos fuimos trazando un círculo entre montañas fascinantes y el grupo divertido y animado, cañeros como pocos. Para repetir en otro lugar.

    ResponderEliminar