Bueno chic@s, os tenéis que animar e ir colgando cosas en el blog, prometo darle un pequeño empujón a ver si termina de arrancar, animaaaaaaoooos..., quien quiera colgar cosas, me puede mandar un correo con el texto y las fotos, ya me encargo yo de ponerlo.

domingo, 23 de septiembre de 2012

SOTO D'AGUES (Sobrescobio)Dues fotos del poble de Soto d'Agues en el parc natural de Redes en Astúries on em passat uns dies aquest estiu.

És aquesta un aldea que pertany al municipi de Sobrescobio. Amb poc més de 200 habitants i que s'ompli de turistes a l'estiu però sense donar la sensació d'angoixa.
L'oferta senderista de la zona és quantiosa i molt variada, des de rutes molt senzilles aptes per a tots el públics, fins ascensions més complicades que suposen un repte per als caminants. A més a més la situació geogràfica permet apropar-se a les grans urbs com Mieres, Langreo, Oviedo... en poc de temps.
Sense ser els cims molt alts si ho és el desnivells que poden desafiar a qualsevol tresmil de Pirineus.
El poble molt tranquil amb una climatologia ideal.
El Cantu l'Osu regentat per Ovidi i Sandra s'encarreguen de tindre cura del cos. De l'esperit ja s'encarrega el poble i els seus voltants.

2 comentarios:

  1. Estoy de acuerdo en que es un rincón inolvidable y digo rincón porque allí acaba la carretera y siguen cumbres, bosques y prados. Una maravilla

    ResponderEliminar
  2. juan carlos franco9 de octubre de 2012, 22:54

    Pueblos como este son los que me gusta, los de la España profunda.

    ResponderEliminar