Bueno chic@s, os tenéis que animar e ir colgando cosas en el blog, prometo darle un pequeño empujón a ver si termina de arrancar, animaaaaaaoooos..., quien quiera colgar cosas, me puede mandar un correo con el texto y las fotos, ya me encargo yo de ponerlo.

domingo, 10 de noviembre de 2013

Les canals del Garbí i la Mola

A última hora, atès que s'havía suspès l'excursió “oficial”, es va convocar una eixida per la Calderona.
Es tractava de pujar al Garbí per la canal i després a la Mola de Segart.
Així a les huit i quart (sense que servisca de precedent) huit membres de la Colla -set persones i una gosseta- ens dirigirem cap a Segart.
Un breu café (sense que tampoc servisca de precedent) i cap a la muntanya!
La canal del Garbí la disfrutarem tots: els que la coneixíen recordant-la i els que no, descovrint-la.
Al començament de la baixada per la pedrera una paradeta per a esmorçar... el que en portava!
Per tal de dirigir-nos a la Mola seguíem un track gravat, però en cert moment decidirem, naturalment, millorar-ho. I acabarem camp a través, com sempre. Esta vegada no hi havien punxes, pèro travessarem una zona cremada que ens va deixar tots emmascarats!
Als peus de la senda de la vessant nord-oest de la Mola en alegrà trovar al company Daniel, recuperant-se de la seua operació de genoll i que havía anat caminant des del poble! Esperem que pronte es reincorpore al grup.
Una vegada dalt, amb bon dia i magnífiques vistes, els companys veterans proposaren la baixada per la canal. Els més inexperts no s'acabàvem de creure que es poguera baixar per allà.

Però sí: alguna desgrimpadeta fàcil i pronte agafàrem la senda que ens portà de tornada a Segart, on dinarem finalitzant una preciosa excursió molt prop de casa.

Xavi Balaguer.


No hay comentarios:

Publicar un comentario