Bueno chic@s, os tenéis que animar e ir colgando cosas en el blog, prometo darle un pequeño empujón a ver si termina de arrancar, animaaaaaaoooos..., quien quiera colgar cosas, me puede mandar un correo con el texto y las fotos, ya me encargo yo de ponerlo.

domingo, 30 de abril de 2017

Castell d'Aixa

Diumenge 30 d’Avril de 2017
Pedreguer, Castellet d’Ocaive, Castell d’Aixa, Font d’Aixa, Pedreguer

Diumenge passat realitzàrem el recorregutdel PR-CV 53, Pedreguer, Aixa, Pedreguer.
Senda que al llarg de la Muntanya Gran i part de les muntanyes de Beniquasi, ix de Pedreguer a 83 m. sobre el nivell del mar i arriba fins els 606 m.del Castell d’Aixa.
Vistes espectaculars al llarg del mateix i sobretot des d'Aixa. Vam poder veure el Penyal d’Ifach, la serra d’Oltà, Bèrnia, Montgó, Segaria i moltes altres que es perdien a la llunyania.
Visitàrem el castell d’Ocaive situat sobre un promontori un poc separat de la serra i rodejat de
parets verticals, el d'Aixa en un cim que és vèrtex geodèsic. En ambdós com en molts altres del nostre país a penes queden restes, alguns mes en Ocaive, com els d'una torre un aljub i alguns murs.
Passàrem per la Font d’Aixa i la Font Coberta i al llarg del recorregut encara es poden veure nombrosos pous de quan en les vessants de la serra es cultivava el raïm per a l'elaboració de la passa.
Un magnífic recorregut amb unes vistes magnífiques

Miquel Ortiz

No hay comentarios:

Publicar un comentario