Bueno chic@s, os tenéis que animar e ir colgando cosas en el blog, prometo darle un pequeño empujón a ver si termina de arrancar, animaaaaaaoooos..., quien quiera colgar cosas, me puede mandar un correo con el texto y las fotos, ya me encargo yo de ponerlo.

domingo, 2 de julio de 2017

Penyagolosa, Acampada Fundacional

Comentant amb els nostres companys de Marxa Nòrdica que alguns membres de senders anavem a fer el tradicional bivac al cim de Penyagolosa, va sorgir la proposta de realitzar una acampada de fi de curs i així mantindre el contacte amb socis, simpatitzants i famílies que solen acudir als campaments d'estiu i al mateix temps donar a conéixer la nova societat.
Un animós grup es va encarregar d'organitzar-la, sol·licitar permís i coordinar les activitats, visita al centre d'interpretació, excursions pel parc, ascens al cim, activitats per als xiquets i naturalment el bivac al cim.
Tots vam pasar un agradable i fresc cap de setmana i es va proposar que es repetira esta activitat.
Gràcies a tots per la vostra col·laboració i assistència i que passeu unes bones vacances.
Miquel Ortiz


Como hay no sé cuantas fotos y no creo que deba ponerlas todas en el blog, he seleccionado las más significativas, las demás os las dejo en varios enlaces.


1 comentario:

  1. Fantàstic, és emocionant la implicació de tanta gent, crec que aquells que ens precediren en el CEV deixaren un llegat que no podem oblidar. La "Societat Excursionista de València" recull el repte i està demostrant estar a l'altura de les circumstàncies. Gràcies amics.

    ResponderEliminar