Bueno chic@s, os tenéis que animar e ir colgando cosas en el blog, prometo darle un pequeño empujón a ver si termina de arrancar, animaaaaaaoooos..., quien quiera colgar cosas, me puede mandar un correo con el texto y las fotos, ya me encargo yo de ponerlo.

domingo, 26 de noviembre de 2017

Pujada al Buixcarró

Pujada al Buixcarró 26 novembre 2017

   La Serra del Buixcarró situada a les comarques centrals del País valencià enllaça la Serra Grossa i el massis del Mondúber.
Malgrat no ser l’altura mes important, ho és el Aldaia amb 755 m, és un cim què té la seua “aventurilla” pujar-lo.
Esmorzàrem en el Pla de Corrals, un entrepà en el bar Buixcarró què tombava d’esquena, pujàrem per davant de la cantera de marbre, un marbre reconegut arreu del món com d’excel·lent qualitat, allí li pega un tir al paisatge, en poc més d’una hora ja estavem al Pla de la Sima i començarem a seguir la senda que després d’una baixada de regal torna a pujar al peus del cim.
Allí la vista es de vertigen, alguns més decidits pujàren dalt, hi ha una trepadeta que si vas amb cura no comporta cap perill i la vista es espectacular, la baixada la ferem pel matiex lloc i després de visitar la sima del Buixcarró, mamprenguérem la baixada fins el Pla de Corrals.

Un dia on l’oratge ens respectà i el sol va lluïr sense abusar i en aquestes dates s’agraeix.
Gràcies a tots per la vostra asistència i col·laboració, sense la qual haguera estat impossible dur a cap l'excursió.
Us deixe algunes fotos de record.5 comentarios:

 1. Un dia molt bonic i en bona companyia el oratge espectacular

  ResponderEliminar
 2. Un dia complet en bona companyia, gracies per acollirme. Es una passada estar en gent que continua fent esport i disfrutant de la natura any rere any. Gracies!

  ResponderEliminar
 3. Bonita excursión, muy buenas vistas desde la cumbre y una trepada muy fácil pero que le da vidilla al final.
  Guillermo

  ResponderEliminar
 4. Interesante excursión por la combinación del paisaje, vegetación y magnifícas vistas desde la cima hasta la que hemos trepado sin mucha dificultad.Desde luego hemos pasado un buen dia entre compañer@s.Gracias

  ResponderEliminar